Matchrapport C-laget

May 19, 2008 :: Posted by - admin :: Category - Filmbutiken

Det stolta c-laget inkasserade tre nya fräscha poäng då de besegrade ett ungt och löpstarkt Sollentuna med 3-1.
Innan matchstart var snackisen att Robert Ahlén skulle göra comeback i mål efter 15 års frånvaro. Det var lite osäkert hur han skulle klara den uppgiften och om saknaden av Anders ”Tratten” Alm och Christian ”Gummiben” Thunström skulle vara allt för stor. Det visade sig att det enda misstag han gjorde var att han spelade för bra, så nu är Robban fast i mål för alltid, grattis!!

TIS började matchen väldigt bra och hade ett par riktigt fina anfall och det var inte orättvist när Mackan P gjorde 1-0. Sollentuna kvitterade genom ett väldigt snyggt mål då deras forward fick till en halvvolley stolpe in. Båda lagen skapade ett par bra chanser och matchen stod och vägde. Oavgjort var rättvist i halvtid.

I den andra halvleken så gjorde Mackan P återigen mål då han spurtade ifrån sin försvarare och lobbade iskallt över målvakten, var inte igår en c-lagsforward sprang ifrån en backlinje. Vi skapade massor av bra anfall i den andra halvleken, Svanberg och Mackan P var rörliga och kreativa på topp. Mitt i finliret satte Göran Å kyligt 3-1 då han chippade bollen över målvakten som stod på halvdistans. Efter 3-1 målet så tappade vi spelet och lät Sollentuna rulla runt bollen. Som tur var så slog de mest lycka-till-bollar in mot straffområdet och då vi var större och starkare (som alltid) så blev det inte många farligheter och de få som dök upp räddade vår nya stjärnmålvakt.

Mot slutet av matchen så sattes Tratten in på topp och bjöd på några fina tacklingar och visade klass i motståndarnas straffområde. Det var en ganska lugn och välspelad match där de riktigt hårda smällarna uteblev, möjligtvis beroende på att de saknades två tunga pjäser.

Matchens lirare var: Robert Ahlén och Fredrik Andersson.

Skytteliga
Kleve 4 mål
Mackan P 2 mål
Gerrard 1 mål
Viduka 1mål
Oskar 1 mål (straff)