C-laget

January 30, 2008 :: Posted by - admin :: Category - Filmbutiken

Angående träningsmatchen så kommer inte C-laget att ställa upp i en sådant jippoarrangemang, då vi anser att detta skulle vara ett hot inför seriematcherna mot de onämdbara.

Deras coacher är väldigt duktiga taktiker och skulle säkerligen genomskåda C-laget två största svagheter, tidiga mornar och Tratten i kassen.

Och då sedeligen försöka flytta matchen till en tidig söndagsmorgon vid 10 tiden en helg då tratten inte jobbar på Expert.

Styrelsen har idag fullt upp med att muta schema ansvarig på Expert gallerian så denna ser till att krocka trattens jobbhelger med matcherna.

Angående Stewe “Stege-jag gymmar bara på sommaren” Wass…Så har styrelsen redan påpekat att denna spelares totala oförmåga att göra mål gör att vi inte komemr sattsa på denna vaggande innermittfältare.

Vi har inför i år istället tagit in en målfarlig innermittfältare från A-laget, denna viduka kopia gjorde årets mål i Viggans P81 lag 1, 1989 på betongplan Hägernäs IP när han strumprullade in ett skott från 12 meter på den chanslösa mycket spänstiga Viggan 2 keepern, nu mera kallad Coach. Viduka kopian har även pratat om någon felträff på Ella BP under någon träning med TIS P81, men det är knappast troligt att den målvaktstalangen som stod då skulle släppa in något mål från den bössan….

Med de två eller rättare sagt ett mål i sin karriär så ligger han fler mil framför Stege Wassen som defenitvt måste träna avslut om han ska vara aktuell för årets trupp.

Styrelsen tar också tillfället i akt och åker över till åland och rekar C-laget pråmen under morgondagen, i väntan på att sportchefen ALM ska styra upp träningsläger på klamydiapråmen inför säsongen.